Service Level Agreements

Service Level Agreements (SLA)

Al onze VPS-, VDS- en private cloud diensten worden geleverd met een level 1 SLA (Service Level Agreement). U bent zeker van goede kwaliteit en een vraagbaak die u graag bijstaat met raad en daad. Maar wat als u meer ondersteuning en zekerheid wilt?
Een aanvullende SLA biedt uitkomst als u zelf niet voldoende technische kennis in huis heeft om uw VPS, VDS of private cloud te beheren. Voor een vaste prijs per maand houden we uw systeem up to date en veilig. Afhankelijk van de SLA kunt u aanspraak maken op een bepaald aantal uren support met betrekking tot advies, installatie en configuratie. Daarnaast ontvangt u, als de uptime niet gehaald wordt, een vergoeding aan de hand van een vooraf vastgesteld rekenmodel.

Level 1 SLA – Premium support

Deze SLA wordt standaard geleverd bij alle VPS-, VDS- en private cloud diensten:

 • 24/7 telefonische emergency support
 • advies en support aangaande het opzetten en inzetten van clouddiensten (incl. kernelupgrades)
 • hulp bij het installeren en configureren van basis-applicaties (bijv. Apache en firewall)
 • Best effort 99.9 % uptime

Kosten: € 0.- p/m

 

Level 2 SLA – Semi-managed

Level 1 SLA, aangevuld met:

 • Up to date en veilig houden van het systeem en de software
 • 30 minuten specifieke support per maand (1 maand geldig)
 • 99.9% uptime garantie

Uptime garantie De dienst mag over de afgelopen 12 maanden maximaal 9 uur offline zijn. Ook downtime vanwege onderhoud wordt meegerekend. Voor elk uur downtime boven deze grens ontvangt u 1/10 van uw vaste maandelijkse kosten in de vorm van korting op uw volgende factuur. De vergoeding wordt enkel berekend over de maandelijkse kosten van de hostingproducten die offline zijn. Bijvoorbeeld domeinnamen zijn uitgesloten. Daarnaast wordt niet als downtime gerekend het uitvallen van een systeem dat zich buiten onze macht / verantwoordelijkheid bevindt. Een netwerkstoring in ons eigen netwerk wordt bijvoorbeeld wel als downtime gezien. Een storing in een ander netwerk dat wij niet beheren, geldt niet als downtime.

Kosten: € 25.- p/m

 

Level 3 SLA – Managed

Level 2 SLA met:

 • 60 minuten (i.p.v. 30 minuten) specifieke support per maand
 • de support-uren zijn 2 maanden geldig (i.p.v. 1 maand)

Kosten: € 45.- p/m

 

DirectAdmin SLA

Level 1 SLA, aangevuld met:

 • DirectAdmin installatie
 • up to date houden van DirectAdmin
 • DirectAdmin gerelateerde support

Kosten: € 4.- p/m

 

Custom SLA

Als u door uitval (downtime) van onze dienstverlening veel geld zou mislopen, is het verstandig om contact met ons op te nemen voor een SLA op maat. Wij kunnen u zo bijvoorbeeld een extra veilige, stabiele en met service omkleedde omgeving (private cloud) aanbieden waaraan we verregaande garanties kunnen koppelen. Ook als u geregeld support nodig heeft die niet binnen een standaard SLA valt kunnen we u van dienst zijn met een SLA op maat.

Veiligheid
Voor sommige organisaties is veiligheid van extra groot belang. Als u veel waarde (assets) bezit en deze afhankelijk zijn van online diensten raden wij u aan contact met ons op te nemen zodat wij de risico’s met u kunnen inschatten. Wij kunnen u zo opties bieden om de beveiliging aangaande onze diensten en uw organisatie op een juist pijl te brengen. Ook het periodiek doorvoeren van security-audits kan in een SLA vastgelegd worden.

 

Support op aanvraag

Ongeacht de SLA die u kiest, kunt u voor € 45.- per uur support inkopen.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Steentilkade 4-A
9713 GB Groningen